Bu Kelimeyi Sakın Google da Aramayın!


Google en çok kullandığımız arama motoru kuşkusuz. Her türlü şeyi aratıp hemen bulabiliyoruz. Ancak bir takım şeyler varki onları aratmanız kendinizi kötü hissetmenize ve psikolojik tesirlere neden olabilir. Şimdi bazılarını göstermek istiyorum.



  • Lökoplaki

Lökoplaki ile diş etlerinde, yanaklarınızın iç bölümlerinde, ağzınızın alt bölümünde ve bazen dilinizde kalınlaşmış beyaz lekeler oluşur. Doktorlar, Lökoplaki nedenlerini bilemiyorlar; tütsüleri, dutları veya çiğnenmesi gibi tütünü gelişmesinin asıl suçlusu olarak görüyorlar.

  • Örümcek Isırığı
Bu içeriği arattığınızda sizleri rahatsız edici cilt yaraları ve yaralar karşılar . Bazılarının ilaçları olabiliyor ama bazılarının panzehirleri olmayabilir.

  • Tungiasis
İnsan derisine yerleşen bitler yüzünden meydana gelen hastalıkta deriyi içten yiyip bitiriyorlar. Aynı zamanda yumurtalarını deri altına bırakıyorlar.

  • Ağaç Adam Hastalığı
El ve ayaklarda anormal büyümeler ve ciltte ağaç kabuğuna benzer deri çıkması oluyor. Tabi bu durum insanın el ve ayaklarını kullanmasında sıkıntı yaşamasına sebeb oluyor.

  • Degloving
Kazalarda veya herhangi bir durumda ayak ve el parmaklarının derilerinin soyulmasına bu isim veriliyor. Ama öyle böyle soyulma değil. Bu görüntülere bakmak biraz cesaret işi . Benden günah gitti..